Ben jij assist-accountant, heb je al flink wat ervaring maar wil je ook verder groeien? Dan zou werken bij Van Hoesel de Blaey Accountants en Belastingadviseurs wel eens een heel goede optie voor jou kunnen zijn!

Van Hoesel De Blaey wil zich als kleiner accountantskantoor onderscheiden door haar klanten alle accountancydiensten te kunnen bieden, inclusief (wettelijke) controles. Daarnaast hebben we een sterke focus op advisering. Omdat ons kantoor groeit, hebben we plek voor een assistent-accountant met minimaal 2 tot 5 jaar relevante werkervaring.

Jouw rol

Als lid van ons accountancy-team kijk je naar de geautomatiseerde kant van de administraties, analyseer je de tussentijdse cijfers en verzorg je de (geconsolideerde) jaarrekeningen. Je bent iemand die graag samenwerkt en een gezonde kritische instelling heeft. Je bent eerste aanspreekpunt voor kleine en grote klanten. Je bent communicatief sterken je begrijpt cijfers van ondernemingen snel en kan daar de juiste opvolging aan geven.

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden richten zich voornamelijk op het verlenen van administratieve diensten, het samenstellen van jaarrekeningen en je ondersteunt bij controlewerkzaamheden. Je houdt je ook bezig met het opstellen en analyseren van tussentijdse managementrapportage.

Wat zijn je kwaliteiten?

Je hebt een afgeronde beroepsgerelateerde opleiding (zoals HBO-BE/AC). Je bent analytisch sterk en werkt nauwkeurig. Je bent ook een teamplayer, gedreven, praktisch/hands-on, scherp en klantgericht. Vernieuwingen in je werk zie je altijd als een uitdaging. Spreken en schrijven in het Engels is voor jou geen enkel probleem.

Wat bieden wij?

Jouw persoon en jouw rol binnen ons kantoor zijn belangrijk. We bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Vanzelfsprekend bieden we ook een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Kortom: alles wat de grotere kantoren ook bieden, maar dan met veel meer vrijheid, variatie en mogelijkheden voor eigen inbreng. Een goed evenwicht tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk!

Nieuwsgierig?

Neem dan contact op met Ruby de Vries (0184-200020 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of stuur je sollicitatie en CV.

Nieuws

Actueel

Archief

 

Contact

Zo vindt u ons 
Contactformulier

Brouwerstraat 6 3364 BE Sliedrecht 
Leerlooierstraat 54 3194 AB Rotterdam-Hoogvliet

Wilt u snel contact? Klik dan hier.