Wil jij je ontwikkelen tot vakbekwaam Registeraccountant en daarbij ervaring op doen met alle aspecten van het audit vak? Dan biedt Van Hoesel De Blaey jou een unieke kans om bij ons als echte professional aan de slag te gaan. Onder leiding van een zeer ervaren Registeraccountant/ IT auditor heb je bij ons de mogelijkheid om je zowel inhoudelijk op controle-opdrachten als in breder perspectief binnen het kwaliteitssysteem op te leiden. Omdat de controlepraktijk nog jong is, kun je meteen al de nodige verantwoordelijkheden krijgen en ook je gevoel voor ondernemerschap verkennen. Bovendien hebben we onze eigen IT auditor in huis, zodat je je ook op IT gebied kunt ontwikkelen, zowel binnen de controle opdrachten als bij IT audits.

Wat ga je doen?

  • Zorgdragen voor de uitvoering van wettelijke controle opdrachten
  • Zorgdragen voor de uitvoering van overige (non-) assurance opdrachten
  • Begeleiden minder ervaren collega’s
  • Bijdrage leveren aan de praktijkontwikkeling
  • Mede verantwoordelijk zijn voor het kwaliteitsbeheersingssysteem
  • Verrichten van werkzaamheden voor IT audits

Wat zijn je kwaliteiten?

Je hebt een relevant propedeuse, HBO of VWO diploma en je studeert voor registeraccountant of hebt die ambitie. Je hebt tussen de een en vijf jaar ervaring. Je hebt lef en bent nieuwsgierig. Integriteit staat hoog in het vaandel bij je. Je bent kritisch en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden wij?

Bij Van Hoesel De Blaey heb je de mogelijkheid om het audit vak te leren, maar ook om je breder te oriënteren op het gebied van compliance en IT audit. Je hebt de vrijheid om dit in je eigen tempo te doen, maar we verwachten van jou wel een nieuwsgierige en leergierige houding.

Wij bieden jou een marktconform salaris en een mooi secundair arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een zeer aantrekkelijke autoregeling.

Wie zijn wij?

Van Hoesel De Blaey wil zich als kleiner accountantskantoor onderscheiden door haar klanten alle accountancydiensten te kunnen bieden, inclusief (wettelijke) controles. Om de (wettelijke) controlepraktijk verder op te zetten en vorm te geven zoeken wij een gevorderd assistent accountant audit. Samen met ongeveer 25 collega’s en op twee vestigingen hebben wij nagenoeg alle accountancy expertise in huis om onze klanten in het MKB in uiteenlopende branches te bedienen. Onze lijnen zijn kort en de werksfeer is informeel.

Spreekt de vacature je aan of heb je nog vragen, neem dan contact op met Ilja van der Woude (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Nieuws

Actueel

Archief

 

Contact

Zo vindt u ons 
Contactformulier

Brouwerstraat 6 3364 BE Sliedrecht 
Leerlooierstraat 54 3194 AB Rotterdam-Hoogvliet

Wilt u snel contact? Klik dan hier.