Wil jij je ontwikkelen tot vakbekwaam Registeraccountant en daarbij ervaring opdoen met alle aspecten van het audit vak? Dan biedt Van Hoesel De Blaey Accountants en Belastingadviseurs jou een unieke kans om bij ons als echte professional aan de slag te gaan. Om de (wettelijke) controlepraktijk verder uit te bouwen zoeken wij een gevorderd assistent accountant audit en/of controleleider.

Onder leiding van een zeer ervaren Registeraccountant/ IT auditor heb je bij ons de mogelijkheid om zowel inhoudelijk op controle-opdrachten als in breder perspectief binnen het kwaliteitssysteem te worden opgeleid. Je kunt meteen al de nodige verantwoordelijkheden krijgen en ook je gevoel voor ondernemerschap verkennen. Bovendien hebben we onze eigen IT auditor in huis, zodat je je ook op IT-gebied kunt ontwikkelen, zowel binnen de controleopdrachten als bij IT audits.

Jouw rol

  • Je draagt zorg voor de uitvoering van wettelijke controleopdrachten.
  • Je werkt aan overige (non-) assurance opdrachten.
  • Je begeleidt minder ervaren collega’s.
  • Je levert een bijdrage aan de praktijkontwikkeling.
  • Je bent mede verantwoordelijk voor het kwaliteitsbeheersingssysteem.
  • Je verricht werkzaamheden voor IT audits.

Wat zijn je kwaliteiten?

Je hebt een relevant propedeuse, HBO of VWO diploma en je studeert voor registeraccountant of hebt die ambitie. Je hebt minimaal drie jaar ervaring, je hebt lef en bent nieuwsgierig. Integriteit staat hoog in het vaandel bij je. Je bent kritisch en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden wij?

Bij Van Hoesel De Blaey heb je de mogelijkheid om het audit vak te leren, maar ook om je breder te oriënteren op het gebied van compliance en IT audit. Je hebt de vrijheid om dit in je eigen tempo te doen, maar we verwachten van jou wel een nieuwsgierige en leergierige houding.

Wij bieden jou een marktconform salaris en een mooi secundair arbeidspakket. Een goed evenwicht tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk!

Wie zijn wij?

Van Hoesel De Blaey wil zich als kleiner accountantskantoor onderscheiden door haar klanten alle accountancydiensten te kunnen bieden, inclusief (wettelijke) controles. Met ongeveer 25 collega’s en op twee vestigingen hebben wij alle accountancy expertise in huis om onze klanten in het MKB in uiteenlopende branches te bedienen. Onze lijnen zijn kort en de werksfeer is informeel.

Nieuwsgierig?

Neem dan contact op met Ilja van der Woude (0184-200020 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of stuur je sollicitatie en CV.

Nieuws

Actueel

Archief

 

Contact

Zo vindt u ons 
Contactformulier

Brouwerstraat 6 3364 BE Sliedrecht 
Leerlooierstraat 54 3194 AB Rotterdam-Hoogvliet

Wilt u snel contact? Klik dan hier.