Estate planning

Estate planning, of in gewoon Nederlands, vermogensplanning, is een uitbreiding van financiële planning en bestaat uit het op een fiscaal zo aantrekkelijk mogelijke manier overdragen van vermogen aan de volgende generaties.

Besparing belastingheffing over erven en schenken vereist een totaalaanpak

Het gaat daarbij niet alleen om belastingheffing en rendement op het vermogen maar ook om het huwelijksvermogensrecht, het erfrecht en het schenkingsrecht. Al die elementen bepalen wat in een individueel geval de omvang en de samenstelling van een nalatenschap is.

Onze adviseurs bespreken met u een totaalaanpak en begeleiden u naar een situatie waarin uw vermogen op juiste wijze is gestructureerd. Daarbij gaat het er om dat de juiste keuzes worden gemaakt voor wat betreft huwelijksvermogensrecht, testament, schenkingen en bedrijfsopvolging. Zij adviseren u over de toekomstige overdracht van uw onderneming, het schenken van vermogensbestanddelen bij leven of het maken van een bepaald type testament en treden actief op in geval van wetswijziging of wijzigingen in uw persoonlijke situatie.

Wilt u meer informatie over financiële planning? Neemt dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees hier ook eens nieuws over erven en schenken

Nieuws

Actueel

Archief

 

Contact

Zo vindt u ons 
Contactformulier

Brouwerstraat 6 3364 BE Sliedrecht 
Leerlooierstraat 54 3194 AB Rotterdam-Hoogvliet

Wilt u snel contact? Klik dan hier.