Financiële planning

Eens wilt u stoppen met werken. Dat kan al heel binnenkort zijn of pas over bijvoorbeeld 20 jaar. Hoe ziet uw financiële situatie er dan uit? Hoeveel pensioen krijgt u eigenlijk en wanneer? Heeft u vermogen opgebouwd waarop u eventueel kunt terugvallen?

Uw financiële toekomst en vermogensopbouw

Wij mogen verwachten dat de verzorgingsstaat zoals we die de afgelopen decennia hebben gekend zal veranderen. Wellicht denkt u dat het daarom verstandig is om zoveel mogelijk financieel onafhankelijk te zijn als u niet meer werkt. Maar hoe bereikt u dat? En wat gebeurt er fiscaal als u arbeidsongeschikt wordt of overlijdt?

Dit zijn vragen waar de financieel planners van van Hoesel de Blaey zich mee bezig houden. Voor het beantwoorden van die vragen is financiële planning een onmisbaar instrument, dat helpt om uw toekomstige inkomen veilig te stellen, en uw vermogensopbouw in goede banen te leiden.

Een persoonlijk gesprek over financiële planning

Standaardoplossingen daarvoor zijn er niet. Ons advies is er altijd op gericht om in iedere situatie en elke fase de beste oplossingen aan te dragen. Wilt u meer informatie over financiële planning? Neemt dan contact op met Peter Jan van Noortwijk , 0184-200020, of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees hier meer over een interessante en onmisbare aanvulling op financiële planning: estate planning

 

Nieuws

Actueel

Archief

 

Contact

Zo vindt u ons 
Contactformulier

Brouwerstraat 6 3364 BE Sliedrecht 
Leerlooierstraat 54 3194 AB Rotterdam-Hoogvliet

Wilt u snel contact? Klik dan hier.