Fiscaal advies en belastingaangiften

Fiscaal voordelige oplossingen - passend en creatief advies

Voor onze adviseurs is het een uitdaging om te zoeken naar de beste en voor u meest voordelige oplossing van fiscale en juridische vraagstukken. Het gaat erom dat u een passend en creatief advies krijgt, dat ook voor u goed is te begrijpen. Dat kan gaan over bedrijfsopvolging of -overname, een reorganisatie, het optimaliseren van uw fiscale positie maar ook over de keuze van de beste rechtsvorm of het pensioen van u en uw werknemers.

Optimalisering van de fiscale en juridische positie van de DGA

Een belangrijk aandachtspunt in onze dagelijkse advisering is de optimalisering van de fiscale en juridische positie van de directeur-grootaandeelhouder. De DGA heeft immers in de MKB-praktijk vaak een sleutelpositie.

Vanzelfsprekend zorgen wij er voor dat de weerslag van onze advisering correct in de jaarstukken en diverse belastingaangiften wordt verwerkt. Als dat nodig is gaan wij een discussie met de Belastingdienst niet uit de weg.

Internationaal netwerk - fiscaal advies over de hele wereld

Dankzij Morisson KSi, ons internationale netwerk van gelijksoortige kantoren over de hele wereld, kunnen onze adviseurs u ondersteunen bij de activiteiten van uw onderneming over de grens. Of het nu gaat om de keuze van een rechtsvorm van een vestiging in het buitenland of in Nederland, het structureren van uw vermogenspositie, emigratie en remigratie, btw-zaken, uitzending werknemers: wij adviseren, coördineren en sturen waar nodig externe professionals aan.

Nederlandse Orde van Belastingadviseurs

NOB logoDe adviseurs van van Hoesel de Blaey zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). De leden van de NOB zijn gebonden aan strikte interne beroepsregels en kunnen daarop ook worden aangesproken. Zo wordt de kwaliteit van ons advies gewaarborgd.

 

Onze belastingadviseurs zijn altijd bereikbaar

Wilt u meer informatie over onze belastingadviespraktijk? Neem dan contact op met ons kantoor in Rotterdam (010-4720588) of Sliedrecht (0184-200020) uiteraard kunt ook het contactformulier gebruiken

of een e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Lees ook eens over onze diensten op het gebied van financiële planning en estateplanning

Nieuws

Actueel

Archief

 

Contact

Zo vindt u ons 
Contactformulier

Brouwerstraat 6 3364 BE Sliedrecht 
Leerlooierstraat 54 3194 AB Rotterdam-Hoogvliet

Wilt u snel contact? Klik dan hier.