Internationaal zakendoen

Ook in het Midden en kleinbedrijf is internationaal zakendoen al lang geen uitzondering meer. Veel Nederlandse ondernemingen hebben daardoor te maken met bijvoorbeeld BTW-aangiften in het buitenland, werknemers over de grens of buitenlandse levering en diensten.

Accountants en adviseurs met ervaring in het internationaal zaken doen

Onze accountants en adviseurs hebben veel ervaring met de begeleiding van het internationaal zaken doen van Nederlandse ondernemingen in het buitenland, binnen Europa maar ook over de hele wereld. Van Hoesel de Blaey treedt actief op voor internationale ondernemingen met vestigingen of werkzaamheden in Nederland. Hierdoor kunnen wij een groeiend aantal internationale bedrijven tot ons klantenbestand rekenen. In onze internationale praktijk maken wij intensief gebruik van ons wereldwijde netwerk.

Wereldwijd samenwerkingsverband

EAI International heeft leden in meer dan 60 landen en is sinds 1986 uitgegroeid tot een wereldwijd samenwerkingsverband van zeer betrokken zelfstandige accountants- en advieskantoren. Meerdere malen per jaar ontmoeten wij leden van WAI International tijdens overleg met onze partnerorganisaties. Ook in de dagelijkse praktijk hebben regelmatig overleg met de leden van EAI International. Zo kunnen wij snel en effectief reageren om onze klanten te begeleiden in het internationale zakendoen.

  2019 logo EAI membre GB

Wilt u meer informatie over onze internationale dienstverlening? Neem dan contact op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bel ons op 0184-200020 of 010-4125775. U kunt ook het contactformulier gebruiken.

Nieuws

Actueel

Archief

 

Contact

Zo vindt u ons 
Contactformulier

Brouwerstraat 6 3364 BE Sliedrecht 
Leerlooierstraat 54 3194 AB Rotterdam-Hoogvliet

Wilt u snel contact? Klik dan hier.