Salaris en Personeel

Wij weten hoe belangrijk “Human capital” is voor uw bedrijf. Voor een soepele en slagvaardig bedrijfsvoering is het van groot belang dat u en uw personeel kunnen vertrouwen op een correcte tijdige verwerking van salarissen.

Salarisverwerking en personeelszaken

Van Hoesel de Blaey biedt een uitgebreide dienstverlening op het gebied van salarisverwerking en personeelszaken. Wij hebben in de loop der jaren veel expertise opgedaan in een groot aantal bedrijfstakken. Vanzelfsprekend volgen wij de steeds veranderende sociale en fiscale wetgeving op de voet. Onze salarisadministrateurs verzorgen uw loonadministratie tot in de puntjes. Voor advies op het gebied van loonheffingen en premieafdrachten, premiekortingen en diverse subsidies kunt u een beroep doen op onze adviseurs.

Personeelsadministratie en arbeidsovereenkomsten 

Wij koppelen en strakke planning aan een proactieve werkwijze. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit achter de feiten aanloopt en alles rond uw personeelsadministratie met een gerust hart uit hand kunt geven. Van arbeidscontract tot ontslagprocedure en van de laatste CAO-aanpassing tot invoering van de nieuwe werkkostenregeling.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van salarisverwerking en personeelszaken? Neem dan contact op met ons via 0184-200020 of stuur een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook het contactformulier gebruiken.

Lees hier ook eens over onze internationale dienstverlening of fiscale adviesdiensten

Nieuws

Actueel

Archief

 

Contact

Zo vindt u ons 
Contactformulier

Brouwerstraat 6 3364 BE Sliedrecht 
Leerlooierstraat 54 3194 AB Rotterdam-Hoogvliet

Wilt u snel contact? Klik dan hier.