alles in huis voor elke uitdaging

 
 
Onze doortastende en persoonlijke aanpak werkt! Vertel ons wat u wilt bereiken en samen bepalen we de beste aanpak. Er is vaak meer mogelijk dan u zelf denkt.

IT Audit en Assurance

Als ondernemer wilt u in de eerste plaats zekerheid over de bedrijfsrapportage en inzicht in uw eigen organisatie. Onze controlespecialisten zorgen daarvoor.

Wij zorgen voor (internationale) wettelijke en vrijwillige jaarrekeningcontroles, maar ook andere assurance-gerelateerde diensten zoals bijvoorbeeld subsidieverantwoording, NIWO en KIWA-verklaringen. Met onze onafhankelijke accountantscontrole (audit) voldoet uw onderneming aan alle wettelijke voorschriften.

BRUIKBARE ADVIEZEN
In uw controlerapportage vindt u bruikbare adviezen en eventuele verbeterpunten. Zo zorgt u ervoor dat u kansen en mogelijkheden beter kunt benutten. Ons controleprogramma? Die steunt altijd zoveel mogelijk op uw informatiesystemen en interne beheersingsomgeving. Zo kunnen gerichte controlewerkzaamheden vaak beperkt blijven. De controlerapportage wordt op deze manier een belangrijk managementinstrument.

ONZE CONTROLEAANPAK IS GEÏNTEGREERD
IT is een belangrijk onderdeel van vrijwel elk bedrijfsproces. Geautomatiseerde systemen moeten zorgen voor betrouwbare managementinformatie. Dit betekent dat een IT-audit en een financial audit hand in hand gaan. Het bedrijfsinformatiesysteem integreren wij in onze jaarrekeningcontrole. Daarbij maken wij gebruik van effectieve data-analyses. Met gerichte IT-audits toetsen wij efficiënt de betrouwbaarheid en doelgerichtheid van uw bedrijfsinformatiesystemen.