alles in huis voor elke uitdaging

 
 
Onze doortastende en persoonlijke aanpak werkt! Vertel ons wat u wilt bereiken en samen bepalen we de beste aanpak. Er is vaak meer mogelijk dan u zelf denkt.

Salaris en HRM

Loonstroken, loonmutaties en jaaropgaven: we handelen alles vlot en op tijd voor u af. Fijn, ook voor uw medewerkers die belangrijk zijn voor uw bedrijf. En u? U kunt zich weer focussen op ondernemen. Wel zo prettig want salarisadministratie is nauwkeurig en tijdrovend werk.

UITGEBREID HRM-ADVIES
Groeien doet u niet alleen. Wij weten hoe belangrijk human capital is voor uw bedrijf. Voor een soepele en slagvaardige bedrijfsvoering is het belangrijk dat u en uw personeel kunnen vertrouwen op correcte en tijdige verwerking van salarissen.
U geeft ons bedrijfs- en werknemersgegevens en wij gaan voor u aan de slag. Ook kunt u rekenen op uitgebreid HRM-advies over bijvoorbeeld personeel aannemen en ontslaan. Maar ook over contracten en begeleiding van personeelszaken.

ONTWIKKELINGEN OP DE ARBEIDSMARKT
Er zijn voortdurend ontwikkelingen op de arbeidsmarkt die ook uw onderneming raken. Zo neemt de digitalisering van salarisverwerking steeds verder toe. Dit betekent dat we de salarisadministratie online verwerken en beschikbaar stellen, inclusief personeelsdossiers.

LOONPORTAL: LOONGEGEVENS ALTIJD BIJ DE HAND
We verwerken alles via een loonportal, met een apart deel voor u als werkgever en een apart deel voor uw werknemers. Zo heeft u altijd loongegevens digitaal beschikbaar en kunt u eenvoudig online mutaties doorgeven. Daarnaast kunnen uw medewerkers met een inlogcode hun eigen gegevens inzien via bijvoorbeeld een laptop of smartphone. Liever niet online? Ook dat is mogelijk.

VEEL ERVARING IN DIVERSE BEDRIJFSTAKKEN
In de loop der jaren hebben we veel ervaring opgedaan in een groot aantal bedrijfstakken. Onze specialisten weten alles van verschillende cao’s, maar ook van loonverwerking in verschillende branches. Bijvoorbeeld in de transportsector, zorgsector en zakelijke dienstverlening. Eén belletje of e-mail en we beantwoorden deze zo snel mogelijk.

SALARISVERWERKING IS MENSENWERK
Loonverwerking en HRM-advisering is en blijft voor een deel mensenwerk. Onze salarisadministrateurs en HRM-adviseurs zijn daarom altijd ook direct bereikbaar. Zij koppelen een strakke planning aan een proactieve werkwijze. Zo loopt u nooit achter de feiten aan en kunt u alles rond uw personeelsadministratie met een gerust hart uit handen geven. Van arbeidscontract tot ontslagprocedure, van de laatste cao-aanpassing tot advisering over de werkkostenregeling.